Napjainkban Budapest arculatához hozzátartozik a radikalizmus és a rendőrkordon. A nemzeti ünnepek leginkább a szélsőséges csoportok és a rendőrök közötti harcokról szólnak, de ez csak a jéghegy csúcsa. Egész érdekes hangulata van ezeknek az “összejöveteleknek”. A perverz látogató még élvezheti is az apró kis helyzeteket, melyeknek szemtanúja lehet.

 

Gárdák. 2009. március 15. Erzsébet tér.

 

 

 

Egy esőcsepp fröccsen szét egy tüntető feje búbján aznap, amikor a Parlament megválasztotta Bajnai Gordont Magyarország miniszterelnökévé

 

 

 

Ázott Demokrata. Van, aki kevésbé kitartó az esőben.

 

 

 

Egy igazán határozott menyasszonynak még egy rendőrkordon sem állhatja útját! Meleg felvonulás 2009. szeptember 15.

 

 

 

A tüntetések állandó résztvevői az unatkozó nyugdíjasok, akiknek ez jó alkalom átbeszélni a fontosabb pletykákat. 2009. április 14. Kossuth tér

 

 

 

Terület jelölés. Hogy mindenki tudja hol a határ. 2009. március 15. 

 

 

 

A zászló égetés “tökjó buli”. Az itt készült fotókkal napokig meg lehet tölteni a jobboldali közösségi website-okat. Meleg felvonulás. 2009. szeptember 5.

 

 

 

Egy 8-10 éves gyermek turul madarat formáz kezéből, melyet édesanyjától tanult aznap, amikor lemondott Gyurcsány Ferenc.

 

Ez a sorozat a 2009-es Sajtófotó pályázaton harmadik helyezést ért el, aminek eléggé örülök :-)) Klikk ide, hogy megnézd!