What was the world doing at 12:12 on the 12th day of the 12th month of 2012? Join our competition and share your moment with us, so that people all over the world can see creative photos of who was doing what at this unique point in time. This is not so much a competition as an experiment, a way to see what is happening to people from all walks of life at one given moment: 12:12pm, 12.12.2012.
>Last chance of this century!
Send a photo taken in your time zone at 12:12pm, on the 12th day of the 12th month of 2012 to my facebook site!
Be creative, don’t just take a picture of your watch, show us what’s going on in your world. When all the entries are in I will make a photo montage of all the pictures showing what the world did at this moment. I will also make a selection of what I consider to be the best entries. Let’s get the world moving! Go to the competition page, click on what you like, share it with your friends, spread the word!

Mit csinál a világ ebben a pillanatban? Mutasd meg Te is, ha van kedved és időd! Semmi nem kell, csak egy kattintás és egy kép, ami az adott percben készült el! Add tovább az infót, hogy minél több emberhez eljusson, és az egész világról jöjjenek az ötletes fotók! Ez nem egy pályázat, hanem inkább egy kísérlet, hogy lássuk, hogy mi történik a világban egy adott pillanatban.
>Ebben az évszázadban utoljára!
Töltsd fel 2012. 12. hó, 12-én, 12 óra 12 perckor készült képedet a Facebook oldalamra!
A cél, hogy megmozduljon a világ! Lájkolj, oszd meg Te is, hogy minél többen részesei legyünk a különleges pillanatnak! Küldd el Barátaidnak is!
Az összes képből készül egy fotó mozaik, melyen egyben megnézhetjük, hogy mi történt ezen a napon, a legjobb fotókból pedig készítek egy válogatást itt a blogomon!
Lehetőleg ne az órádat fotózd le, hanem légy kreatív, hogy tényleg megismerjük a világodat! Mindenki a saját időzónájában lévő pillanatot örökítse meg!

sponsored by